Risen Light Church
Screenshot 2018-11-18 at 17.45.53.png

Tervetuloa

 
Me Risen Light -seurakunnassa uskomme koko sydämestämme evankeliumin ilosanomaan. Seurakuntamme kokoontuu Helsingin ydinkeskustassa. Me välitämme toisistamme ja rakastamme tämän kaupungin ihmisiä. Seurakuntamme on iloinen, toivorikas perhe täynnä ihmisiä eri puolilta maailmaa.
 
 
RL_Sunday.jpg

Sunnuntai
Kokous

Sunnuntai 10:00 - 12:30

Tämä on viikottainen perhekokouksemme. Ylistämme Jumalaa, kuulemme Hänen sanaansa, rukoilemme toistemme puolesta sekä vietämme aikaa toistemme seurassa.
Lapsille on heidän oma ohjelmansa.

Kaisaniemenkatu 8, 2. kerros
Joka sunnuntai paitsi kuukauden ensimmäinen.
(katso Breakthrough rukouskokous)

 
 
 

Breakthrough Rukouskokous

Sunnuntai 16:00 - 18:00

kuukauden ensimmäinen sunnuntai

Breakthrough on kuukausittainen rukouskokoukseme. Rukous on intohimomme! Pyydämme Jumalalta läpimurtoa elämässämme, seurakunnassamme sekä kaupungissamme.

Kaisaniemenkatu 8, 3. kerros

RL_Breaktrough_2.jpg
 
 
 
RL_Connect.jpg

Connect Ilta

Torstai 19:00
joka toinen viikko

Connect-ilta on rento torstai-iltainen tapaamisemme, jossa voimme tutustua toisiimme paremmin ja kasvaa yhdessä. Keskusteluissa voimme sukeltaa syvemmälle siihen, mitä Jumala puhuu meille ja miten aiomme soveltaa sitä omassa elämässämme.

Oluthuone Kaisla, Vilhonkatu 4,

 
 
 

Risen Light
Opiskelijat

Tiistai 18:00- 21:00

Risen Light Opiskelijat kokoontuvat joka viikko tiistai-iltaisin. Syömme yhdessä ja syvennymme enemmän Raamatun opetuksiin sekä jaamme elämää muiden Helsingissä opiskelevien seurassa.

Tarkista tapahtumapaikka Facebook - sivultamme.

RL_Students.jpg
 
 
RL_About.jpg

Mitä me rakastamme

Me iloitsemme siitä, että tunnemme Jumalan ja että Hän todella tuntee meidät henkilökohtaisesti. Yhdessä me ylistämme ja opiskelemme Raamatun sanomaa ja elämme opetuslapsina Jumalan läsnäolossa. Uskomme, että Jeesuksen elämän, kuoleman ja ylösnousemuksen kautta myös me saamme uuden elämän ja läheisen suhteen Isän kanssa.

Millaista meillä on

Meidän tapaamisissa on perhemeininki. Uskomme, että meidän on mahdollista kokea Jumalan läsnäolo kun rukoilemme ja ylistämme yhdessä. Jumalanpalveluksen jälkeen juttelemme ja tutustumme toisiimme ja uusiin tulijoihin kahvittelun merkeissä. Pääkielemme on englanti, mutta osa kokouksesta käännetään myös suomeksi.

 

 

Seuraa kalenteriamme

Google Calendar  /  Apple Calendar

 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 

Risen Light Seurakunta on osa kasvavaa kansainvälisten seurakuntien Relationa Mission-verkostoa. Relational Mission kuulu Newfrontier-liikkeeseen; ryhmittymään apostolisia johtajia ja seurakuntia, joita yhdistää globaali missio,  ydinarvot ja aidot ihmisuhteet.